top of page
JOPHERMANS_FULLRES_240dpi_ZEEWAARTS_4X3_
Storm

Bevindt jouw team zich op stormachtige wateren? Een wispelturige en turbulente fase in een project, waarin ideeën niet op een lijn liggen, of de verantwoordelijkheden en onderlinge rolverdeling onduidelijk zijn? Je komt als individu en als team niet goed in de flow door ingewikkelde contra-belangen, stokpaard projectjes, of controledwang waar dat niet nodig is. Voor ons helpt het om vaak terug te keren naar de natuur. Een dag te doen alsof alle beren op de weg even niet meer bestaan: terug naar de essentie.

"We do not learn from experience,
We learn from reflecting on experience."
- John Dewey

Programma

Zeewaarts willen wij gesprekken voeren die in kantoorgebouwen, omgeven door betonnen muren, soms lastig zijn omdat we worden tegengehouden door beperkende gedachten. Ook gaan we door middel van ontwapenende opdrachten aan de slag met weerstand. Wat doet de weerstand van de wind bijvoorbeeld met je lijf en hoe reageer je daar op?

142255ac4a64dc2efe9021a5cebaf940.jpg
dewang-gupta-ESEnXckWlLY-unsplash.jpg
Take home

Samen leren wij elkaars pijnpunten beter kennen en brengen wij onderstromen naar de oppervlakte, zonder de kracht van de organisatie en het team uit het oog te verliezen. Zodat we aan het eind van de dag met open communicatie en wederzijds begrip door kunnen. Zo gaat ieder naar huis met een toegenomen wij-gevoel, waardevolle opbouwende feedback en een verbeterpunt om verder aan te werken.

Contact ons

Success! Message received.

bottom of page