top of page
kiran-manoj-PlqmIwwuxHg-unsplash.jpg
Creatie
 

Weet je zelf heel goed wat jouw team nodig heeft? Een creatieve brainstormsessie of juist een strategie sessie om een specifiek product in de markt te zetten? Werk de sessie uit in samenwerking met een ervaren facilitator om tot
een buitengewoon en niet verwacht resultaat te komen.

 

We zoeken samen met jou de perfecte balans tussen interactieve onderdelen en de activiteiten aan zee. Wij nemen graag de organisatie, communicatie naar jouw team en een gezonde biologische catering uit handen.

Programma

We integreren elementen uit de natuur in de werksessies om met al onze zintuigen tot nieuwe inzichten te komen. Onze natuurbeleving toolbox is gebaseerd op bewezen instrumenten en theorieën, waaronder Theory U, Appreciative Inquiry en World Café, maar dan met een Zeewaartse twist. De natuur inspireert ons en geeft ruimte om echt stil te staan en tot nieuwe inzichten te komen door alle vijf de zintuigen bewust te gebruiken. 

Elk team is anders en kent net een ander doel. We gaan daarom graag in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden voor een werksessie met jullie team.

JOPHERMANS_FULLRES_240dpi_ZEEWAARTS_4X3_3.jpg

Contact ons

Success! Message received.

bottom of page