top of page

Over Zeewaarts

Wij brengen de frisse wind terug de organisatie in. Zeewaarts helpt organisaties doelen te bereiken en uitdagingen te overwinnen door middel van gefaciliteerde werksessies aan zee, met de natuur als basis en inspiratie.

 

Hierbij werken we niet alleen in de natuur, maar met de natuur. Wij zijn namelijk van mening dat we heel veel van de natuur kunnen leren en dat veel van onze huidige problematiek voortkomt uit een disconnectie met deze natuur. Hierbij putten wij uit reeds bestaande instrumenten voor samenwerking en dialoog, waar wij natuurbeleving en mindfulness in integreren. 

Onze missie is een combinatie van blije en gezonde mensen, die beter samenwerken vanuit natuurbeleving, en daarnaast hopelijk ook wat beter voor deze natuur gaan zorgen. Puur omdat ze het echt hebben beleefd.

IM9A3562.jpg
IM9A3684.jpg

 

Zeewaarts zoekt eenvoud waar het ingewikkeld wordt, en staat voor veerkracht, een sprong in het diepe, verbinding en speelsheid.

40a4aa01-9042-4b1b-be3f-16407eb27588.JPG

Sanne is bedrijfskundige en communicatie expert. Ze is het meest in de flow op haar surfboard met grote of kleine golven. De zee is haar grootste passie en daar zorgt ze graag goed voor. In haar werk heeft ze veel oog voor de invloed van (onbewuste) mensprocessen op de organisatiedoelen. Ze is empathisch, creatief, doelgericht, en confronterend waar nodig om de groep en het doel te beschermen.

Oprichtster, Adviseur en Facilitator
Sanne Vermeij
 

info@zeewaarts.nl | Phone: 06-34536224 | 

Linkedin logo 2.png

Lotte is politicoloog en communicatie expert. Ze kan moeilijk stilzitten en is het liefst aan de kust met haar zeil & surfboard. Ze houdt van een wilde zee met veel wind, want “zonder wrijving geen glans.” In haar werk neemt ze deze energie mee. Ze is een verbinder, relativeerder, nieuwsgierig en een optimistist. Elk verhaal heeft twee kanten. Met haar creativiteit trekt ze de status quo in twijfel om haar geloof in een mooiere wereld met de juiste veranderingen te bewerkstelligen.

Oprichtster, Adviseur en Facilitator
Lotte Tange
 

info@zeewaarts.nl | Phone: 06-27507628 |

Linkedin logo 2.png
IMG-0608.JPG
bottom of page