top of page
JOPHERMANS_FULLRES_240dpi_ZEEWAARTS_4X3_2.jpg
Verbinding

Als mens willen we er graag bij horen. We zijn nu eenmaal sociale groepsdieren en daarmee is verbinding de kern van ons bestaan.

 

Op werk lukt dit verbinden helaas niet altijd. We kunnen een fout beter hebben van de een dan de ander. Oordelen worden snel geveld en miscommunicatie ligt op de loer. Soms voel je je simpelweg ook gewoon even heel erg alleen.

 

Wat gebeurt er als we elkaar wat beter leren kennen? Waarom reageert die ene collega altijd zo? Waarom vertrekt die andere collega elke donderdag zo vroeg? En krijg je nog steeds jeuk van je collega als je begrijpt waarom hij of zij bepaald gedrag vertoond?

"Verbinding is de energie die bestaat tussen mensen wanneer zij zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelen, kunnen geven en ontvangen zonder oordeel en steun en kracht ontlenen aan de relatie"
- Brene Brown

Programma

Zeewaarts duiken we dieper onder de oppervlakte van de dynamiek in jouw team door:

  • Op creatieve wijze het gesprek te faciliteren

  • De natuur als inspiratiebron en verbindende ruimte te gebruiken

  • Even buiten de maatschappelijke verwachtingen te treden

  • Voor een dag gewoon even (samen) te zijn

  • Verhalen bij het kampvuur te vertellen

IM9A3577.jpg
bd699d607e08f278a87306640c5c8527.jpg
Take home

Door een volle dag buiten en al spelend met je team door te brengen krijgt de teamspirit een flinke energieboost en gaat iedereen naar huis met een rode blos op de wangen en het gevoel elkaar beter te kennen. Ook formuleren we concrete acties die de samenwerking onderling verbeteren.

Contact ons

Success! Message received.

bottom of page