top of page
Zee activiteiten

Hoevaak komt jouw team tijdens werktijd in beweging? Blijft het bij een rondje wandelen of een potje pingpong? Om de energie en vitaliteit van jouw team een boost te geven is het heerlijk om op reguliere basis actief te zijn. Als dit valt te combineren met een productieve werksessie die ook jouw team inhoudelijk verder helpt, is dat natuurlijk een prachtige win win situatie. Welke activiteit voedt jullie werksessie? 

Leah Dawson.jpg
Golfsurfen

Tijdens het golfsurfen leer je je collega's pas echt kennen. Samen overwin je je angsten door je compleet te leren overgeven aan de zee, test je je geduld op de juiste golf en leer je te 'flowen' omdat er gewoon geen energie meer over is om aan al het andere te denken. 

Mindful Beach clean-up

Ga samen opzoek naar zoveel mogelijk plastic op onze stranden. Hierna sorteren we het afval en sturen we de data van het gevonden afval door. Hiermee ondersteunen we Ocean Initatives, door Surfrider. 
* Degene met het meest opgehaalde plastic krijg een overheerlijke thee van ons als bonus ;).

FAFF01C2-26FC-438E-BDCB-4DE4F1122B29.JPG
IMG-20190611-WA0008.jpg
Stilte wandeling

Genieten van de rustgevende geluiden van de golven die met al hun kracht op de kant slaan, terwijl de wind door je haren suist en de meeuwen over het water heen glijden. Een heerlijke strandwandeling zonder doel. Gewoon wandelen. In stilte. Of diep verzonken in een mooi gesprek. 

Zeeduik

Iceman Wim Hof is er wereldberoemd mee geworden: De ijskoude duik (in de zee ofwel in een bad met ijsklontjes). Het zou je immuunsysteem een boost geven, zorgen voor meer vetverbranding, verminderde stress werking en ga zo maar door. Die zee als achtertuin heeft dus vele voordelen.

WhatsApp Image 2018-09-28 at 11.18.55 (3
simon-rae-438771-unsplash.jpg
Meditatie
 

Verschillende studies van o.a. de Harvard Universiteit hebben aangetoond dat door meditatie Alpha Golven in de hersenen toenemen. De zogenaamde ‘Alpha staat’ zorgt ervoor dat je beter kunt leren en meer informatie kunt verwerken. Hierdoor zijn we creatiever en gebruiken we beide hersenhelften.

patrick-malleret-1307560-unsplash.jpg
Yoga

Er kunnen waslijsten met voordelen worden gemaakt die yoga brengt voor lichaam en geest. Een paar van deze voordelen die handig op kantoor zijn: het geeft meer focus, geeft je energie, verhoogt je zelfwaardering, doet ontspannen, versterkt je rug en verbetert je lichaamshouding.

bottom of page