top of page

Inspiratie

Search
  • Writer's pictureSanne & Lotte

Zeewaarts waait een nieuwe wind

Updated: Jan 27, 2021

Het zijn stormachtige tijden om een onderneming te starten, maar zonder wrijving geen glans! In 2021 maakt MAKAI een doorstart onder een nieuwe naam: Zeewaarts. Wij, Lotte Tange & Sanne Vermeij, zijn officieel samen in zee gegaan.Het hele najaar hebben we uitgekeken naar een nieuw jaar met nieuwe kansen, met meer positiviteit. Voorlopig mogen we alleen nog geen teams Zeewaarts brengen. Maar ondanks dat blijven wij natuurlijk gewoon plannen en dromen.


In onze werksessies beleven teams hun eigen vraagstukken en uitdagingen op de voorwaarden van de natuur. Wat kan een Zeewaarts avontuur jou opleveren (juist in deze onrustige tijden)? Onder meer:

  • Teamgevoel

  • Hernieuwde energie

  • Scherpere doelen

  • Project evaluatie en reflectie

Als mens staan we het dichtst bij onszelf als we dicht bij de natuur zijn. Met Zeewaarts willen we mensen het één zijn met zichzelf en de elementen laten ervaren. Hierbij werken we niet alleen in de natuur, maar met de natuur. Wij zijn namelijk van mening dat we heel veel van de natuur kunnen leren en dat veel van onze huidige problematiek voortkomt uit een disconnectie met deze natuur. Hierbij putten wij uit reeds bestaande instrumenten voor samenwerking en dialoog, waarin wij natuurbeleving en mindfulness integreren.


Zoals wij het zien, kan begrip en respect voor de natuur het beste worden opgebouwd door middel van onvergetelijke momenten en ervaringen. Daarom moedigen we je aan om met ons Zeewaarts te gaan.


"No one will protect what they don't care about, and no one will care about what they have never experienced." - David Attenborough

Omdat wij denken dat de verbinding en de connectie met elkaar en de natuur juist nu zo belangrijk is, bieden wij een voorjaarsaanbieding voor als de zon straks weer gaat schijnen. Voor de eerste vijf boekingen doen wij een eenmalig aanbod van €1500 voor een dagje Zeewaarts met jouw team (max. 10 personen, inclusief locatie en een heerlijke biologische lunch). Als de werksessie gecanceld moet worden vanwege Covid-maatregelen dan zoeken we samen naar een oplossing.


Maak werk weer een avontuur, samen met je collega's.

Tot op het strand!

Sanne en Lotte

-345 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page